Föreläsare i Uppsala slipar på tekniken

Hejsan alla som kikar in på min blogg

Den här helgen ska jag på en intensivkurs i retorik i Uppsala då jag vill slipa på min teknik som föreläsare. Jag har haft en dröm länge om att få jobba som föreläsare och nu har jag haft ett par mindre uppdrag som verkligen varit så roligt och jag känner hur mycket jag vill detta. Men branschen är tuff och det är hård konkurrens så då måste man också vara beredd på att jobba för det och göra vad man kan för att utvecklas och fortsätta växa i sin roll.

Jag känner mig ganska säker i min retorikteknik men samtidigt är jag så pass ödmjuk att jag vet att man alltid kan lära sig mer och bli ännu bättre. Därför anmälde jag mig på en helgkurs så att jag kan få ännu mer tips och användbara tekniker. Jag vill ju fånga min publik och jag vill göra mig ett namn bland föreläsare och då kan ju detta bara vara av godo. Det ser dessutom bra ut på mitt cv som föreläsare att jag inte bara är självlärd utan att jag gått kurser och så. Längtan till att få föreläsare grundar sig nog i min glädje till att stå på scen och showa som jag upptäckte när jag var yngre.

?Jag gick ett jobb som showentertainer och älskade verkligen att få sprida glädje och härlig energi uppifrån scenen och det är någonstans där min specialitet som föreläsare kommer in. Mina föreläsningar är tänkt att ge mycket energi, inspiration och motivation. De handlar inte så mycket om att lära ut utan om att väcka glöden och passionen hos lyssnarna, den som gör att man gör att man lyssnar till vad man verkligen vill göra och gör det som behövs för att i alla fall försöka förverkliga sina drömmar. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...